Tuesday, October 9, 2012

Kecsketejszappan Himalája Sóval, Rózsafa - Geránium - Narancs olajokkal / Goat Milk Soap with Himalayan Salt and Rosewood - Geranium - Orange Oil

Nagyon finom, nőies illatú és a himalájai só által méregtelenítő, ápoló olajokban gazdag szappan, rózsa formában.
A kamillavirág gyulladáscsökkentő, nyugtatja a bőrt, lehúzza a duzzanatokat. Enyhíti az irritáló kozmetikumokra adott negatív bőrreakciókat. Elősegíti a bőr felső rétegének helyreállását, felgyorsítja a sebgyógyulást. Csökkenti a bőr kipirosodását, enyhíti a viszketést.
Az olívaolaj a száraz, hámló bőr legjobb gyógyszere akkor is, ha a pórusok hajlamosak az eldugulásra, mert a benne található esszenciális zsírsavak hatására sokkal kevesebb zsírt kell kiválasztani a pórusoknak, így könnyebbé válik a tisztulás.
A repceolaj fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét, nyugtató és kiegyensúlyozó hatású. Ráadásul fokozza a bőr káros környezeti hatásokkal és oxidatív stresszel szemben tanúsított ellenállását.
A rózsafa olaj illata erősíti az idegrendszert, segít elviselni a szorongást, megnyugtatja az idegeket. Ösztönzi a helyes önértékelést.
A geránium olaj illata enyhíti a szorongást, jókedvre hangol és növeli az érzékiséget. Javítja a vérkeringést, a nyiroknedvek áramlását.
A narancs olaja nyugtató hatású, eloszlatja az indulatokat, enyhíti a bánatot. Élénkíti a vérkeringést, az új sejtek képződését, oldja az izomfeszültséget, görcsöket.

Összetevők: kecsketej, kamillavirág forrázat, extra szűz olívaolaj, kókuszolaj, repce olaj, rózsafa olaj, geránium olaj, narancs olaj, himalájai só, rózsaszín agyag, édes paprikapor

118 - 124 g

.......................................................................................................................

Ingredients: goat milk, camomile infusion, extra virgin olive oil, coconut oil, rapeseed oil, rosewood oil, geranium oil, orange oil, himalayan salt

4.2 oz

No comments:

Post a Comment