Tuesday, October 9, 2012

Édesnarancs Kecsketejszappan Mézzel, Mandula olajjal / Sweet Orange Goat Milk Soap with Honey and Almond Oil


Kiváló arclemosó, tisztító szappanként is, elsősorban normál – vagy vegyes zsírosságú, érzékenyebb bőrre. Száraz, nagyon érzékeny arcbőrre a Kamillás- Körömvirágos Csupa Olíva szappant ajánlanám, míg zsíros, problémás, pattanásos bőrre igen hatékony a Kávés Keserű Körömvirágszappan Grapefruitolajjal, Aloe Verával.
Összetevői: kecsketej, olívaolaj, kókuszolaj, shea vaj, mandulaolaj, méz, édesnarancs olaj
A shea vaj segíti a bőr tápanyagellátását, hidratációját, rugalmasságának megőrzését, ezen keresztül hátráltatja a bőr öregedését, a ráncok kialakulását. Gazdag zsírsav, A-, E- és F- vitamin tartalma révén hosszantartó hidratáló hatást fejt ki.

A mandulaolaj védőréteget képez a bőrön, így megvédi azt a kiszáradástól, külső hatásoktól. Természetes hatóanyagai nyugtatják bőrt. Enyhíti a viszketést és a gyulladásokat.
A méz nagyon jó hatású az érzékeny vagy irritált bőrre. Mélyen táplál, megakadályozza a fertőzéseket, kiszáradást. C-, B1- és B2-vitaminokat tartalmaz, megköti a nedvességet, ezzel feszessé, rugalmassá, puhává teszi azt. Igazi antioxidáns, segíti a sejtek megújulását, fokozza a vérbőséget. A benne található vitaminok, ásványi anyagok regenerálják a bőrt.
Az édesnarancs olaj visszaadja a száraz vagy zsíros bőr egyensúlyát, javítja a vérellátást, lágyítja az érdes felületet. Illata egyensúlyban tartja az érzelmeket. Ha szükséges megnyugtat, ha kell, élénkít. Erővel tölti el a testet és a lelket. Ösztönzi a harmóniát. Felkelti az alkotókedvet.


89 -93 g

..........................................................................................................................

Ingredients: goat milk, olive oil, coconut oil, shea butter, almond oil, honey, sweet orange oil

3.3 oz

No comments:

Post a Comment