Friday, June 29, 2012

Cickafarkos Diószappan citrommal és Aloe Verával / Walnut – Lemon Goat Milk Soap with Yarrow oil and Aloe Vera Gel













Összetevők: kecsketej, citromfalevél-forrázat, cickafark-macerátum, olívaolaj, shea vaj, kókuszvaj, lenmagolaj, aloe vera gél, citromolaj, rozmaringolaj, narancsolaj, finomra őrölt dióbél, reszelt citromhéj

A dió őrlemény eltávolítja az elhalt hámsejteket, magas E-vitamin-tartalma táplálja, védi a bőrt.
A cickafark az érzékeny, vízhiányos bőr ápolására alkalmas. Bőrnyugtató, pórusösszehúzó, emellett vérkeringést serkentő, sejttevékenységet élénkítő hatása miatt is előnyös az alkalmazása.
Az aloe vera leveleiből préselt gél rendkívüli bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik, gyulladáscsökkentő, nedvességmegkötő, hűsítő hatású. Jótékony a viszkető, irritált, napégette, aknés bőrre. Kiváló antioxidáns, sejtmegújító, bőrmegújító tulajdonságokkal rendelkező anyag.
A citrom és narancsolaj javítja a testfelszín vérellátását,fertőtlenítő, frissítő, serkentő, illatuk hangulatjavító. A rozmaring olaj fokozza a vérellátást és a bőranyagcserét.
Az olívaolaj gazdag A és E-vitaminban, természetes antioxidánsokban. Kényezteti és nyugtatja a bőrt, növeli immunitását. A shea vaj kiváló bőrápoló. A bőrbe felszívódva, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki. A lenmagolaj gyulladáscsökkentő és F vitamint is tartalmaz, mely ápolja a száraz bőrt.
A kecsketej visszaállítja a bőr normál PH értékét. Tartalmaz aminosavakat, Q10 koenzimet, ezenkívül több mint 70 féle könnyen felszívódó telítetlen zsírsavat.

110 - 115 g


.....................................................................................................................................

Ingredients: goat milk, lemon tree leaves infusion, homemade yarrow oil, olive oil, shea butter, coconut oil, linseed oil, aloe vera gel, lemon oil, rosemary oil, orange oil, ground walnuts, lemon
4 oz

No comments:

Post a Comment