Friday, June 29, 2012

Aktív szenes Algaszappan levendulával, zsályával / Activated Charcoal Algae Soap with Lavender and Sage













Összetevők: levendula-forrázat, olívaolaj, zsálya-macerátum, kókuszvaj, shea vaj, szezámolaj, levendulaolaj, szegfűszegolaj, aktív szén, zöld alga hús

Az aktív szén mélyen tisztítja a bőr pórusait, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, aknés, mitesszeres bőr kíméletes ápolására használható.
A zsálya tisztítja a zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőrt. Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású.
A levendula az egyik legsokoldalúbban használható finom illatú gyógy-, fűszer- és dísznövény. nyugtató, lazító, fertőtlenítő hatása közismert, levertség és stressz ellen is hatásos. feszültségoldó, idegerősítő, nyugtató A levendulaolaj tisztítja, fertőtleníti és összehúzza a pórusokat, megnyugtatja bőrt, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású. Kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát, serkenti anyagcsere-folyamatait. Antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladást csökkentő.

Minden olaj közül a szezámolajnak van a legjobb áthatoló képessége, 40 százalék linolénsavat tartalmaz, ami segít megelõzni a bõrön található bakteriális fertõzéseket és hatásos gyulladásgátlónak is tartják. Rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, főleg E-vitaminban. Lecitint tartalmaz, ami segít megőrizni a bőr rugalmasságát. Hidratáló hatású, antiallergén.
A zöld alga több mint 50 féle tápanyagot tartalmaz. Közülük több mint a fele fehérje, ezen kívül 12 különböző vitamint, számos ásványi anyagot. A bőrt gazdagon táplálja, nedvesíti, hat a szövetek kiépítésére, ránctalanító hatása van és erősíti a bőr védekezőképességét.

A szegfűszeg illóolaja meleg, fűszeres, aromás illóolaj. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentrációt és afrodiziákumként is használják.
A levendulaolaj gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, frissítő hatású.
113 - 115 g


........................................................................................................................................


Ingredients: lavender infusion, olive oil, homemade sage oil, coconut oil, shea butter, sesame oil, lavender oil, clove oil, activated charcoal, green algae
4 oz

No comments:

Post a Comment