Thursday, September 26, 2013

Alumínium mentes! Természetes Krém Dezodor Teafa Olajjal / Aluminium free! Natural Cream Deodorant with Teatree Oil







A dezodorálás szó eredeti jelentése szagtalanítás, az izzadás pedig létfontosságú funkciója testünknek, hiszen méregtelenítő rendszerünk fontos része. Ennek a krém deónak is elsősorban célja a szagtalanítás.

Tartalma: kókuszolaj, bio méhviasz, gyógyszerkönyvi minőségű cink-oxid, szódabikarbóna, keményítő, teafa olaj, citrom olaj, rozmaring olaj

A teafa, citrom és rozmaring olaja rendelkezik a legnagyobb antibakteriális hatásfokkal.
A teafaolaj az egyik legcsodálatosabb természetes, több mint 80 szerves alkotóelemből álló, tudományosan bizonyított gyógyító hatású kivonat.Gyulladáscsökkentő, baktérium-, gomba-, és vírusölő.

A citrom és a rozmaring olaja szintén fertőtlenítő, gyulladásgátló, javítja a testfelszín vérellátását, illatuk nyugtató, hangulatjavító.

A kókuszolaj szintén baktériumölő hatással bír.

A cink-oxid és a szódabikarbóna kitűnő nedvszívó.  A cink-oxidot a kozmetika popsikenőcsökhöz és hintőporokhoz használja. Bőrön ártalmatlan, viszont a véráramba ne engedjük bekerülni, közvetlen borotválkozás után még ne használjuk.

50 ml tégelyben (a boltokban kapható stiftes változat általában 40 ml), kb. két hónapra elég, egyszerre borsónyi adagot oszlassunk el kezünkkel. 

..................................................................................................................................

Ingredients: coconut oil, bio beeswax, zinc-oxide, sodium bicarbonate, corn starch, teatree oil, lemon oil, rosemary oil

50 ml 




No comments:

Post a Comment