Thursday, May 31, 2012

Kamillás - Kecsketejes ’Rózsaszín’ Szappan / ‘Pinkish’ Goat Milk Soap with Chamomile Oil










Tápláló, krémes kecsketejszappan, gazdag ápoló olajokban, a jázmin és a levendula nőies illatkombinációjával, rózsa formában.
Összetevők: kecsketej, kamillavirág-macerátum, szőlőmagolaj, olívaolaj, kókuszvaj, mandulaolaj, rózsaszínagyag, jázminolaj, levendulaolaj
A kecsketej magas ásvány tartalma és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt tökéletes választás a száraz és érzékeny bőr ápolására. Lúgos kémhatásának köszönhetően visszaállítja a bőr normál PH értékét. Tartalmaz aminosavakat, Q10 koenzimet, A-, D-, B2-, B12-vitaminokat, valamint mikroelemeket: kalciumot, foszfort, magnéziumot és cinket, ezenkívül több mint 70 féle könnyen felszívódó telítetlen zsírsavat.
A kamillavirág-macerátum gyulladáscsökkentő, nyugtatja a bőrt.
A szőlőmagolaj a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, képes a kollagén szöveteket regenerálni. A bőrbe könnyen és gyorsan felszívódik, különösen alkalmas száraz, érett bőr ápolására.
A kókuszvaj gyorsan szívódik a bőrbe és bársonyos, sima bőrfelületet eredményez.
A mandulaolaj védőréteget képez a bőrön, így megvédi a bőrt a kiszáradástól, külső hatásoktól. Természetes hatóanyagai nyugtatják bőrt. Enyhíti a viszketést és a gyulladásokat, puhábbá, simábbá teszi a bőrt.
A rózsaszín agyag kíméletesen tisztít, mágnesként vonzza a szennyeződéseket a pórusokból. Ásványi anyagai feltöltik, tisztává, puhává varázsolják a bőrt. Elsősorban száraz, érzékeny, érett és dehidratált bőrre jó hatású, segít csökkenteni a gyulladásokat is. Összehúzza a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket, méreganyagokat, felesleges zsírokat, és az elhalt hámsejteket.
A levendula gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, frissítő hatású.     
A jázminolaj édes, egzotikus virágillat, nyugtató, fáradtság, kimerültség ellen hatásos.

113 - 118 g


........................................................................................................................................


Ingredients: goat milk, homemade chamomile oil, grape seed oil, olive oil, coconut oil, almond oil, pink clay, jasmine oil, lavender oil
4 - 4,1 oz

No comments:

Post a Comment